Pitkävetovihjeet: Tampa Bay Lightning – NY Islanders 22/6/2021

NHL kesä tarjoilee mitä jännittävimmät playoff taistelut

Rapakon takana eletään tällä hetkellä mielenkiintoisia aikoja, sillä molemmat pudotuspelisarjat ovat jännittävässä 2-2 tilanteessa, eikä mitään ylikävelyitä olla nähty. Tampan ja Islandersin välinen sarja tulee ratkeamaan hyvin pieniin marginaaleihin, sillä molemmat joukkueet ovat uskomattoman sinnikkäitä pudotuspeleissä.

Tampa Bay Lightning – NY Islanders

Ottelusarja alkoi Islandersin tiukalla yhden maalin voitolla, jonka jälkeen Tampa Bay onnistui kaivamaan kaksi peräkkäistä voittoa pienten marginaalien avustuksella. Neljännessä ottelussa Islanders oli jälleen vahvempi ja ottelu ratkesi sekin hiuksen hienosti yhden maalin erotuksella. Voidaan siis puhua äärimmäisen tasaisesta ottelusarjasta. Silti markkinat asettavat varsinaisen peliajan kertoimet lukemiin 1.91 – 3.45.

Islanders on tarkasti rakennettu pudotuspelijoukkue, joka on parhaimmillaan kovissa otteluissa. Vaikka maalit eivät välttämättä ole kaikista kauniimpia, niin tulosta syntyy silti ja fyysinen peli on erittäin hyvin hallussa. Tampa puolestaan nojaa pitkälti yksilötaitoon, vaikka joukkueesta on alkanutkin löytymään tehopisteitä laajemmaltakin rintamalta. Näin tiukassa ottelusarjassa meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin pelata Islandersin suuria kertoimia vaikka Tampalla on myös kotietu. Ottelut ovat äärimmäisen tasaisia ja ratkeavat järjestään yhden maalin erotuksella, joten ei kannata hypätä ylipelatun suosikin matkaan ja odottaa maali-iloittelua ja varsinkin kun molempien joukkueiden maalivahdit loistavat kirkkaina.

NHL vetovihjeet 22.6.20214

Kohde: Tampa Bay Lightning – NY Islanders
vihje: NY Islanders ML (sis.JA)
Kerroin:
2.65

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.