URHEILUVIIHDE

Parhaat veikkausvihjeet ja bonustarjoukset

Pitkävetovihjeet: Montreal Canadiens – Winnipeg Jets 7/6/2021

Montreal Canadiensin uskomaton lento pudotuspeleissä ei ota loppuakseen

Montreal Canadiens taisteli tiensä puolivälieriin, vaikka joukkue oli häviöllä ottelusarjassa Toronto Maple Leafsia vastaan tilanteessa 3-1. Nyt Canadiens johtaa ottelusarjaa Winnipeg Jetsiä vastaan jo 2-0 ja nyt on mahdollisuus karata.

Montreal Canadiens – Winnipeg Jets

Montreal on tullut ottelusarjaan ottamaan omansa pois vaikka lepoetu menikin täysin Jetsin puoleen, jotka tulivat ottelusarjaan suoralla neljällä voitolla Edmonton Oilersista. Suurin syy tällä hetkellä Canadiensin menestykseen on maalivahti Carey Price, joka antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittoon ilta.

Markkinat alkavat pikkuhiljaa suosimaan Canadiensin vahvaa joukkue pelaamista, mutta kertoimissa on silti vielä vähän ilmaa. Mikäli Canadiens onnistuu voittamaan vielä tämän ottelun, on joukkueella hyvin pullat uunissa tulevaisuutta varten, sillä 3-0 johto ottelusarjassa on lähes aina vastustajalle liikaa.

Pelivihjeeksi saadaan Canadiensin lopullinen voitto. Pricen ansiosta ottelu voi jäädä vähämaaliseksi ja ratkaisua voidaan joutua hakemaan varsinaisen peliajan jälkeen.

NHL vetovihjeet 7.6.20214

Kohde: Montreal Canadiens – Winnipeg Jets
vihje: Montreal Canadiens ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.78

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.