Pitkävetovihjeet: Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights 21/6/2021

Pitäsikö Montreal Canadiensia alkaa arvostamaan enemmän?

Vegas Golden Knightsin ja Montreal Canadiensin välinen ottelusarja on tilanteessa 2-1 ja vastoin kaikkia odotuksia Canadiens on johtava joukkue. Koko pudotuspelien ajan altavastaajan roolissa ollut Canadiens on sittenkin mahdollinen joukkue taistelemaan Stanley Cupista?

Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights

Ottelusarjan ensimmäinen ottelu näytti siltä, että Golden Knights tulee viemään koko sarjan lähes puhtaasti, mutta toisin kävi. Toisessa ja kolmannessa ottelussa Montreal näytti ettei ole vielä valmis tämän kevään osalta. Nyt on hyvä muistella hetkeä, jolloin Toronto Maple Leafs johti ottelusarjaa 3-1 Montrealia vastaan, olisiko kukaan uskonut että joukkue pääsee vielä näin pitkälle?

Vegas on joukkueista laadukkaampi, mutta pelit ratkeavat marginaalisin pieniin tapahtumiin. Kaksi edellistä ottelua päättyivät 3-2 Canadiensin eduksi, joista toinen vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Maalintekovoimaa verrattaessa Vegas on edellä ja niin myös puolustuspään pelaamisessa. Miten tilanne voi sitten olla Canadiensin eduksi 2-1?

Markkinat reagoivat vihdoinkin edes vähän Montrealin suuntaan ja tämä antaa mahdollisuuden pelata Vegasin varsinaisen peliajan voittoa. Laatuero on niin todellisuudessa niin suuri, että tulosta pitää syntyä myös Vegasin puolesta.

NHL vetovihjeet 21.6.20214

Kohde: Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights
vihje: Vegas Golden Knights
Kerroin:
2.02

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.