Pelaa markkinoiden parhailla kertoimilla ja voitat enemmän!

Coolbetin kertoimet ovat markkinoiden parhaita, joten nyt kannattaa viimeistään rekisteröityä PAINAMALLA TÄSTÄ ja saat 10 ilmaiskierrosta ilman talletusta!


Todiste #1

COOLBETIN MARGINAALI ON PIENEMPI

Useimmilla vedonlyöntitoimistoilla on 7-10 % *marginaali kertoimissaan. Coolbetin vuodelle 2017 budjetoitu kerroinmarginaali on 4 %. Tämä tarkoittaa sitä, että Coolbetilla pelaajat voittavat keskimäärin enemmän kuin muualta.

Pörssilistattujen peliyhtiöiden raportit kertovat vedonlyönnin marginaalien vuonna 2016 olleen seuraavat:

Nordicbet 6.5%
Betsafe 6.5 %
Unibet 8.1 %
Betsson 6.5 %

Viime vuonna Coolbetin vedonlyönnin toteutunut marginaali oli 2.0 %, eli pelaajat saivat keskimäärin jokaista 100 € panostusta kohden 98 € takaisin. Puolestaan Unibetilla pelaajat saivat 100 € panoksista takaisin vain 91.90 €.

Otetaan erilainen esimerkki. Jos sinulla on 100 € käytettävissä vedonlyöntiin, voit Unibetin 8 % marginaalilla lyödä keskimäärin 111 vetoa ennen kuin pelitilisi saldo on kuivunut alle 10 sentin. Coolbetin budjetoidulla 4 % marginaalilla voisit lyödä keskimääräin 226 vetoa. Tarjoamme siis vedonlyöntiin tuplasti lisää jännitystä, ja mahdollisuuksia voittaa! Jos vertaamme samaa esimerkkiä Coolbetin vuoden 2016 neljännen kvartaalin 2 % toteutuneeseen vedonlyönnin marginaaliin, huomaamme, että 100 € vedonlyöntikassalla olisit asiakkaanamme pystynyt lyömään keskimäärin 456 vetoa. Siinä olisi riittänyt viihdettä ja jännitystä yllin kyllin!

Niin, päätöshän on sinun – lyötkö samalla rahamäärällä mieluummin 111 vai 456 vetoa?

* Kerroinmarginaalit (määritellään vedonlyöntitoimistolle jäävänä prosenttiosuutena vedonlyönnin vaihdosta) vuodelle 2016 löytyvät seuraavista linkeistä: UnibetBetsson, Nordicbet, Betsafe.


LASKE PALJONKO ENEMMÄN VOITAT COOLBETILLA:

PANOS:

VETOMÄÄRÄ:

 

AIKAVÄLI:

 

  • Coolbet…….3,456 €
  • Nordicbet…….3,366 €
  • Betsafe…….3,366 €
  • Unibet…….3,308 €
  • Betsson…….3,366 €

KESKIMÄÄRIN VOITAT
104 € ENEMMÄN LYÖMÄLLÄ VETOSI COOLBETILLE


Todiste #2

COOLBETIN PALAUTUSPROSENTTI ON SUUREMPI

Liverpoolin, Barcelonan, PSG:n tai minkä tahansa muun joukkueen kertoimet voivat olla hyvin erilaiset. Tästä huolimatta vedonlyöntitoimistojen tiettyihin sarjoihin asettamat palautusprosentit ovat hyvin samanlaisia. Ne on yleensä kiveen hakattuja, joten on syytä tarkastella niitä tarkemmin.

Vertailemme alla olevassa taulukossa suosituimpia futissarjoja, mukaan lukien Valioliiga ja Pohjoismaiden sekä Viron pääsarjat. Vertailunumerot ovat otettu kerroinvertailuun keskittyvältä Betbrain – sivustolta.

Coolbet Bet365 Betsafe Betsson Nordicbet Unibet
Valioliiga 98.0% 97.5% 96.6% 98.0% 97.6% 97.6%
Eliteserien 97.0% 94.0% 94.7% 94.7% 95.6% 94.9%
Allsvenskan 96.0% 93.9% 93.6% 95.1% 95.7% 93.5%
Veikkausliiga 95.0% 93.8% 92.2% 93.0% 93.9% 93.5%
Premium Liiga (Viro) 95.0% 91.0% 88.8% 88.8% 88.8% 89.0%

Valioliigan numerot perustuvat tammikuussa 2017 pelattuihin otteluihin. Eliteserienin, Allsvenskanin, Veikkausliigna ja Premium Liigan numerot perustuvat toukokuussa 2017 pelattuihin otteluihin.

Taulukosta käy ilmi, että Coolbet palauttaa enemmän rahaa asiakkailleen kuin muut listatut vedonlyöntitoimistot.

Ja tämä ei ole mielipide, vaan fakta.

Saattaa löytyä joitakin sarjoja, kuten Sveitsin ja Slovakian jalkapallo, Saksan jääkiekko ja Itävallan käsipallo, joissa jokin kilpailijamme tarjoaa paremman palautusprosentin. Suurin osa suomalaisista ja pohjoismaisista vedonlyöjistä ei kuitenkaan koe näitä sarjoja kiinnostaviksi vedonlyöntimielessä. Sen sijaan että pyrkisimme voittamaan kilpailijamme joka ikisessä sarjassa, haluamme keskittyä asiakkaille tärkeimpiin sarjoihin ja tarjota niihin parhaimmat kertoimet sekä palautusprosentin.


KAKSI SYYTÄ MIKSI COOLBET TARJOAA ENEMMÄN TAKAISIN ASIAKKAILLEEN:

#1 Coolbet ei ole pörssiyhtiö

Kaikki vedonlyöntitoimistot joihin vertaamme itseämme, ovat joko pörssilistattuja yrityksiä tai valtion omistuksessa, ja niiden tulokset ovat avoimesti löydettävissä. Pörssilistattujen yritysten tehtävänä on saavuttaa koko ajan nousevat tulostavoitteet ja näyttää jatkuvaa kasvua kvartaalista toiseen. Jos näin ei käy, yrityksen pörssikurssin arvo saattaa laskea ja tämä ei ole hyväksyttävä asia pitemmällä aikavälillä.

Coolbetin omistajat näkevät yrityksen pitkän tähtäimen sijoituksena. He tukevat pienten marginaalien (ja asiakkaalle suurempien palautusprosenttien) strategiaa ja ymmärtävät miten Coolbet voi näin tehdä.

Coolbet haluaa tarjota asiakkaille pienemmän kerroinmarginaalin kuin muut!

#2 Coolbet ei käytä affiliaatteja, jotka toimivat komissio-mallilla

Lähes kaikki vedonlyöntitoimistot, pois lukien valtioiden monopolit, saavat suuren osan tuloistaan affiliaatti-sivustojen kautta. Nämä affiliaatti-sivustot keskittyvät liikenteen ja asiakkaiden ajamiseen pelifirmojen sivuille. Korvauksena asiakashankinnasta, affiliaatti-sivustojen omistajat saavat komissiota tuomiensa pelaajien tappioista. Komissiot vaihtelevat 30-50 % välillä. Yleensä nämä komissiomallit ovat kestoltaan ikuisia. Joskus vedonlyöntitoimistot maksavat jopa kiinteän korvauksen komission lisäksi, koska taistelu uusista asiakkaista on todella kovaa. Ylisuuresta korvausmallista johtuen iso osa vedonlyöntitoimistojen marginaalista ja voitoista valuu affiliaattien taskuun.

Coolbet pystyy tarjoamaan pienemmän marginaalin (ja siis asiakkaalle paremmat kertoimet), koska emme käytä affiliaatteja, jotka toimivat komissio-mallilla.

Coolbet pystyy tarjoamaan pienemmän kerroinmarginaalin, koska käytössä ei ole affiliaatteja.

Voit siis hyvillä mielin rekisteröidä itsellesi pelitilin Coolbetille PAINAMALLA TÄSTÄ ja saat 10 ilmaiskierrosta ennen talletusta!