NHL pitkävetovihjeet: NY Islanders – Tampa Bay Lightning 24/6/2021

Onko saarelaiset palautuneet edellisestä murskatappiosta vai jatkuuko salamapaitojen ilotulitus?

NY Islanders joutui kokemaan seurahistorian pahimman tappion pudotuspeleissä, kun Tampa Bay Lightning ylikäveli lukemin 8-0. Edelliseen otteluun asti ottelusarja oli ollut marginaalisen tiukka, mutta miten tästä jatketaan eteenpäin?

NY Islanders – Tampa Bay Lightning

Edellisestä ottelusta ei vedetä suuria merkintöjä vielä minnekään, sillä se oli Islandersin puolesta totaalinen ohipeli joka sattui pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Jokaisen yksittäisen ottelun merkitys näin pitkällä pudotuspeleissä on valtava. Oletetaan että Islanders on palautunut tappiosta ja hyvin mahdollisesti joukkue on nälkäisempi hakemaan revanssia sekä pesemään kasvonsa.

NY Islandersin joukkue on loistava pudotuspelijoukkue, joka tekee järkyttävän määrän työtä yhden ottelun aikana. Edellisessä ottelussa tämä mentaliteetti oli kuitenkin kateissa, mutta varmasti selkä seinää vastaan otteluun tähän ollaan jälleen paneuduttu. Markkinoilla on tajolla Islandersin lopulliselle voitolle kerroin 2.32 joka riittää juuri hyvin pelikohteeksi. Edellinen rökäletappio ei tule toistumaan ja nyt pelataan jälleen järkevää playoff-jääkiekkoa, jossa Islanders on vahva.

NHL vetovihjeet 24.6.20214

Kohde: NY Islanders – Tampa Bay Lightning
vihje: NY Islanders ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.32

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.