NHL vihjeet: Winnipeg Jets – Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawksin nousun aika on käsillä

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain keskinkertainen Winnipeg Jets sekä kauden ehdoton floppi Chicago Blackhawks.

Winnipeg Jets on ehtinyt pelata yhdeksän ottelua ja kerätä näistä talteen 12 pistettä, joka oikeuttaa läntisen konferenssin viidenteen sijaan. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 32:29, mutta suurin osa otteluista on ollut keskikastin tai jopa alakastin joukkueita vastaan. Viimeisestä kuudesta pelistä Jetsillä on kasassa viisi voittoa ja yksi tappio varsinaisen peliajan jälkeen, joten pisteitä on kertynyt mukavasti. Vastustajina kuitenkaan Anaheim Ducks kahdesti tai LA Kings eivät ole olleet mitään kovimpia mittareita.

Chicago Blackhawks majailee saman konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla, kun joukkue on pelannut 11 ottelua ja kerännyt näistä vasta neljä pistettä. Mukaan näihin otteluihin mahtuu kuitenkin jo yksi voitto, joka tuli Ottawa Senatorsia vastaan lukemin 5-1. Tätäkään ei voida suurena mittarina pitää, mutta muuten Blackhawksin vastukset ovatkin olleet laadukkaita joukkueita, kuten Hurricanes kahdesti. Blackhawksin pelissä alkaa näkyä positiivisia merkkejä ja me lähdetään mukaan joukkueen nousuun vielä kun markkinat ovat sitä vastaan.

Markkinat tarjoavat Chicago Blackhawksin lopullisesta voitosta kertoimen 2.55 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 6.11.2021

Kohde: Winnipeg Jets – Chicago Blackhawks
vihje: Chicago Blackhawks ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.55

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.