NHL vihjeet: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning

Torontossa palaset alkavat loksahtaa paikoilleen

Suomen aikaa klo 01:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi joukkuetta, joiden maalintekovoima on vähintäänkin riittävä. Kumpi suoriutuu 60 minuutin jälkeen ulos voittajana, Toronto Maple Leafs vai Tampa Bay Lightning?

Toronto Maple Leafs on nyt pelannut 10 ottelua, joista joukkue on kerännyt 11 pistettä. Tämä on vähemmän mitä kauden alkaessa odotettiin, mutta joukkueen suunta on selvästi menossa koko ajan parempaan. Maalisuhde näyttää vielä toistaiseksi negatiivista 25:29, mutta kolmesta edellisestä ottelusta lukemat ovat plussalla. Vaikka Toronto voittikin kolme edellistä ottelua, olivat vastustajat kuitenkin alakastin joukkueita, joten tähän ei voida liikaa reagoida. Torontossa suunta on oikea ja joukkue tulee esiintymään paremmin kuin mitä ollaan nähty, mutta se ei kuitenkaan tapahdu vielä tulevana yönä.

Tampa Bay Lightning on pelannut yhdeksän ottelua ja kerännyt näistä 11 pistettä talteen. Joukkueen maalisuhde on myös negatiivinen 29:30, mutta vastustajat ovat olleet koko sarjan parhaimmistoa valtaosissa otteluista. Joukkue on voittanut edelliset kolme ottelua ja pelaaminen näyttää kokonaisvaltaisen hyvältä. Laajan materiaalin omaava Tampa Bay Lightning ei ole vastustajille helppo pala purtavaksi. Lepoetu menee marginaalisetsi Lightningin eduksi, mutta Toronton kotietu tasoittaa tilannetta.

Tampa Bay Lightning on tasaisempi ja kokonaisvaltaisempi joukkue, joten en näe syytä miksi salamapaidat ovat ottelun altavastaajia. Toronto voittaa kyllä heikommat joukkueet nykyformilla, mutta laadukkaat joukkueet tuottavat ongelmia.

Markkinat tarjoavat Tampa Bay Lightningin lopullisesta voitosta kertoimen 2.16 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 5.11.2021

Kohde: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning
vihje: Tampa Bay Lightning ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.16

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.