NHL vihjeet: Toronto Maple Leafs – NY Rangers

Toronto Maple Leafsin arvostus markkinoilla on liikaa

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain jatkuvasti yliarvostettu Toronto Maplea Leafs sekä hieman aliarvostettu NY Rangers.

Toronto Maple Leafs majailee itäisen konferenssin 5. sijalla. Joukkue on kerännyt 17 pelatusta ottelusta talteen 23 pistettä ja maalisuhde näyttää marginaalisesti positiivista 46:42. Kymmenestä edellisestä ottelusta vaahterapaidat ovat voittaneet peräti yhdeksän, vaikka näistä kolme onkin ratkottu varsinaisen peliajan jälkeen. Kaikki näyttäisi puoltavan Maple Leafsin voiton suuntaan, mutta kertoimet ovatkin toinen tarina. Tietenkin kuntopuntari saa massat pelaamaan suosikin puolesta ja tämän ansiosta avautuukin meidän peli-idea.

NY Rangers on tällä hetkellä itäisen konferenssin 4. sijalla. Joukkue on kerännyt 16 pelatusta ottelusta talteen 23 pistettä ja maalisuhde on neutraali 45:45. Joukkueen peli näyttää parantuvan pikkuhiljaa, eikä ole ihme miksi Rangers on neljän ottelun voittoputkessa. Vaikka joukkueet ovat olleet vähintäänkin keskikastin joukkueita, mahtuu mukaan myös voitto Florida Panthersista. NY Rangers voi haastaa minkä tahansa joukkueen, mutta markkinoilla helposti aliarvostetaan ”tasapaksua” puurtaja joukkuetta.

Toronto Maple Leafs on ottelun ennakkosuosikki, mutta ei niin suuri mitä kertoimet antavat ymmärtää. Tämän takia hypätään Rangersin voiton mukaan mainiolla ylikertoimella.

Markkinat tarjoavat NY Rangersin lopullisesta voitosta 2.60 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 19.11.2021

Kohde: Toronto Maple Leafs – NY Rangers
vihje: NY Rangers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.60

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.