NHL vihjeet: Tampa Bay Lightning – Washington Capitals

Washington Capitalsin materiaali on todella vaarallinen

Suomen aikaa klo 01:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi maalintekokonetta, Tampa Bay Lightning sekä Washington Capitals.

Tampa Bay Lightning on pelannut kahdeksan ottelua ja kerännyt näistä yhdeksän pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää 26:28, eikä negatiiviset lukemat kuvasta joukkueen todellista potentiaalia. Joukkueesta on kuitenkin sivussa muutama avainpelaaja, kuten Kucherov sekä Seabrook, joidenka poissaololla on selvä vaikutus. Viimeiset kaksi ottelua ovatkin olleet jälleen tuttua Tampa Bayta, sillä joukkue voitti Arizona Coyotesin sekä Pittsburgh Penguinsin lukemin 5-1. Joukkue ei silti ole vielä yhtä yhtenäinen kuin yön vastustaja.

Washington Capitals on pelannut kahdeksan ottelua ja kerännyt näistä 13 pistettä. Joukkueen maalisuhde on selvästi parempi 30:19 ja muutenkin suoritukset ovat olleet paljon tasaisempia. Capitalsilla on myös sivussa Bäckström sekä T.J Oshie, mutta loistavan materiaalin ansiosta nämä puutokset eivät näy niin selvästi pelissä. Laajan materiaalin ansiosta Capitals on todella vaikea joukkue voitettavaksi.

Capitalsin tasaisemmin suorittava joukkue kaivaa pisteet tiukan väännön jälkeen ja joukkueen pitäisi lähteä otteluun lievänä ennakkosuosikkina.

Markkinat tarjoavat Washington Capitalsin lopullisesta voitosta mainion 2.25 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 2.11.2021

Kohde: Tampa Bay Lightning – Washington Capitals
vihje: Washington Capitals ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.25

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.