NHL vihjeet: Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes

Salamapaidat ovat markkinoilla yliarvostettuja

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi tulivoimaista joukkuetta, Tampa Bay Lightning sekä Carolina Hurricanes.

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 11 pelatussa ottelussa yhteensä 14 pistettä. Joukkueen maalisuhde on neutraali 35:35, mutta viime aikojen esitykset puoltavat tämän lukeman parantumista lähiaikoina. Viidestä edellisestä ottelusta Lightning on voittanut neljä ja hävinnyt yhden varsinaisen peliajan jälkeen, joten pisteitä on kertynyt mukavasti. Joukkueen pelaaminen on vakuuttavaa, mutta ei niin paljon mitä markkinat arvioivat.

Vierasjoukkue Carolina Hurricanes on itäisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on pelannut on kymmenen ottelua. Näistä Hurricanes on saanut kasaan 18 pistettä eli joukkue on hävinnyt vasta yhden ainoan ottelun ja senkin Florida Panthersia vastaan, joka on saman konferenssin kärkipaikalla. Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 39:20 ja sitä voidaan pitää hyvinkin vakuuttavana. Ensimmäinen tappio on aiheuttanut markkinoilla liian vahvaa reagointia ja tämän takia Hurricanes on asetettu ottelun altavastaajaksi, vaikka joukkueen perustaso on Lightningia parempi.

Markkinat tarjoavat Carolina Hurricanesin lopullisesta voitosta kertoimen 2.15 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 10.11.2021

Kohde: Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes
vihje: Carolina Hurricanes ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.15

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.