NHL vihjeet: St.Louis Blues – Edmonton Oilers

St.Louis Bluesin materiaalista puuttuu tehokkaat viimeistelijät

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain tasapaksu St.Louis Blues sekä raikas Edmonton Oilers.

St.Louis Blues on läntisen konferenssin 6. sijalla, kun joukkue on kerännyt 13 pelatusta ottelusta 18 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 45:34, mutta kärkijoukkueita vastaan ongelmaksi muodostuu tehokkaiden viimeistelijöiden puuttuminen. Viidestä edellisestä ottelusta Blues on voittanut vain kaksi kamppailua. Poissaolot hieman vaivaavat yön kamppailussa molempia joukkueita, mutta kumpikaan ei tästä juurikaan saa etua.

Edmonton Oilers on samaisen konferenssin kärkisijalla, kun joukkue on kerännyt 13 pelatusta ottelusta yhteensä 20 pistettä. Joukkueen maalisuhde on roimasti positiivinen 54:38 ja maalintekovoimaa joukkueesta löytyy useammastakin ketjusta. Oilersin materiaali on muutaman pykälän verran leveämpi ja loistavien maalintekijöiden takia vaaka kallistuu lievästi Oilersin suuntaan, vaikka St.Louis Bluesilla onkin ottelussa kotietu.

Markkinat tarjoavat Edmonton Oilersin lopullisesta voitosta 1.97 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 15.11.2021

Kohde: St.Louis Blues – Edmonton Oilers
vihje: Edmonton Oilers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.97

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.