NHL vihjeet: NJ Devils – Calgary Flames

NJ Devils pärjää vain heikompiaan vastaan

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain NJ Devils sekä selvästi laadukkaampi Calgary Flames.

Kotijoukkue NJ Devils on pelannut neljä ottelua ja kerännyt näistä yhteensä kuusi pistettä kolmella voitolla heikoista joukkueista. Vastustajat kuten Buffalo Sabres, Chicago Blackhawks tai Seattle Kraken eivät ole vielä varsinaisia mittareita joukkueen tasolle. Markkinat kuitenkin arvostavat liikaa kuntopuntaria. Devilsin riveistä ei löydy tehokasta maalintekovoimaa ja viisikkopeli on selvästi Calgaryn takana.

Calgary Flames on kerännyt viidessä ottelussa seitsemän pistettä ja joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 16:12. Kolme edellistä ottelua joukkue on onnistunut voittamaan ja kaikki ovat olleet selvästi Flames hallinnassa alusta loppuun asti. Joukkueen maalintekovoima on aika mieletön, mutta puolustuspään pelaaminen vielä hieman rikkonaista. Tulevana yönä kuitenkin vastassa on laaduttomampi Devils ja näin maalintekopaikkoja saadaan paljon sekä tätä kautta myös itse maaleja.

Vaikka Devils saa kotiedun sekä lepoedun, niin vaakakuppi ei silti painota ennakkosuosikin viitaa.

Markkinat tarjoavat Calgaryn lopullisesta voitosta 2.00 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Näin voit tuplata panoksesi helposti.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 27.10.2021

Kohde: NJ Devils – Calgary Flames
vihje: Calgary Flames ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.00

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.