NHL vihjeet: Montreal Canadiens – LA Kings

Los Angeles Kingsin pelivire tuottaa pisteitä vieläkin lisää

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain sarjajumbo Montreal Canadiens ja kovaa nousua tekevä LA Kings.

Kotijoukkue Montreal Canadiensin kausi on alkanut hyvin raskaalla tavalla. Joukkue on kerännyt 13 pelatussa ottelussa vain 6 pistettä ja jokainen ottelu näyttää melkeinpä edellistä huonommalta. Viidestä edellisestä ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden ja sekin voitto tuli Detroit Red Wingsiltä, jota ei voida pitää NHL:n kirkkaimpana joukkueena. Huolestuttavinta on Canadiensin pahasti negatiivinen maalisuhde 26:56. Näillä eväillä Canadiensin on vaikea haastaa tällä hetkellä mitään joukkuetta.

Los Angeles Kings on laittanut isomman vaihteen päälle ja joukkue viilettää vakuuttavassa viiden ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelu Kings kaatoi Toronto Maple Leafsin lukemin 5-1 ja näytti todella vakuuttavalta. LA Kings on nyt pelannut 12 ottelua ja kerännyt näistä 13 pistettä, mutta vauhti voi alkaa nyt kiihtyä entisestään. Joukkueen maalisuhde on lievästi positiivinen 35:32, mutta tämäkin lukema tulee lähiaikana parantumaan.

Hieman yli viikko sitten LA Kings oli joukkueiden välisessä kohtaamisessa parempi lukemin 5-2 ja sama kaava jatkuu tässäkin ottelussa, sillä erotuksella että Kingsin kerroin on aivan päätön!

Markkinat tarjoavat LA Kingsin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 3.15 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 10.11.2021

Kohde: Montreal Canadiens – LA Kings
vihje: LA Kings
Kerroin:
3.15

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.