NHL vihjeet: LA Kings – Montreal Canadiens

Montrealin tasapaksu joukkue alkaa löytämään yhteisen sävelen

Suomen aikaa klo 23:00 alkavassa iltaottelussa ovat vastakkain poissaoloista kärsivä LA Kings sekä yhtenäinen Montreal Canadiens.

Kotijoukkue LA Kings on pelannut seitsemän ottelua ja kerännyt näistä kolme pistettä talteen. Joukkueen maalisuhde näyttää rujoa 16:23, eikä tähän vielä saada apua kun kokoonpanosta on ulkona Athanasiou sekä Doughty. Joukkueen viimeiset kuusi ottelua ovat päättyneet tappioihin ja johtoasemasta sulaminen alkaa olla kaikille tuttua. Puuttuvat palaset vaikuttavat hieman liikaa tällä hetkellä, eikä joukkue löydä tasaista suoritustasoa koko 60 minuutille.

Montreal Canadiens on pelannut kahdeksan ottelua ja kerännyt näistä neljä pistettä. Maalisuhde näyttää lukemia 15:25, joka ei ole kovinkaan mairitteleva, mutta se tulee parantumaan ajan kanssa. Edellinen ottelu San Jose Sharksia vastaan oli todella hyvän näköistä peliä ja tästä jäikin näytettäväksi loistava 4-0 voitto vieraskentällä. Canadiensin nippu alkaa jo toimimaan suunnitellusti ja tämä tulee kantamaan hedelmää vähintäänkin muita heikompia joukkueita vastaan.

Iltapelin vinkillä voit kivasti tuplata panoksesi ilman häviämisen riskiä, jos nappaat käyttöösi alta löytyvän ilmaisvedon!

Markkinat tarjoavat Montreal Canadiensin lopullisesta voitosta mainion 1.97 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 30.10.2021

Kohde: LA Kings – Montreal Canadiens
vihje: Montreal Canadiens ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.97

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.