NHL vihjeet: Florida Panthers – Boston Bruins

Pantterien kanssa ei kannata lähteä leikkimään

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain tulikuuma Florida Panthers sekä keskinkertainen Boston Bruins.

Florida Panthers pitää hallussaan itäisen konferenssin kärkisijaa kuuden pelatun ottelun jälkeen. Ainoastaan ensimmäisessä ottelussa jouduttiin ratkaisua hakemaan varsinaisen peliajan jälkeen, ja muut ovatkin olleet kovaa ärjyntää panttereiden puolelta. Joukkueen maalisuhde näyttää loistavaa 27:12. Ottelut eivät myöskään ole olleet heittopusseja vastaan, vaan mukaan mahtuu selviä voittoja Coloradosta, Islandersista ja Tampa Baysta.

Boston Bruins on aloittanut kauden keskinkertaisesti. Neljän pelatun ottelun jälkeen joukkueella on kuusi pistettä. Ainoa tappio koettiin Philadelphia Flyersia vastaan, mutta kyseessä oli myös lähes ainoa ylemmän kastin joukkue jota joukkue on vielä kohdannut. Bostonin materiaali ei kuitenkaan tunnu yhtä tehokkaalta vielä tällä hetkellä, joten sen ja kotiedun takia suosikin viitta on annettu Panthersin leiriin.

Kotijoukkueella sujuu tällä hetkellä kaikki. Puolustus toimii ja hyökkäys on tehokasta. Näiden lisäksi vielä tolppien välissä on varmoja otteita sekä tärkeitä torjuntoja. Ei ole helppo pala purtavaksi millekään joukkueelle tällä hetkellä, eikä välttämättä koko kauden aikana. Ottelupari on kuitenkin sen verran tasainen, että vedossa luotetaan lopulliseen voittajaan.

Markkinat tarjoavat Panthersin lopullisesta voitosta 1.76 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 28.10.2021

Kohde: Florida Panthers – Boston Bruins
vihje: Florida Panthers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.76

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.