NHL vihjeet: Dallas Stars – Edmonton Oilers

Edmonton Oilersin sairastupa alkaa näyttää uhkaavalta

Suomen aikaa klo 03:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain peliään parantava Dallas Stars sekä kokoonpano-ongelmista kärsivä Edmonton Oilers.

Kotijoukkue Dallas Stars on tällä hetkellä läntisen konferenssin 12. sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 16 pelatusta ottelusta talteen vain 16 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää negatiivista 43:51, mutta viime aikojen esitykset antavat toivoa paremmasta. Viidestä edellisestä ottelusta Stars on onnistunut voittamaan kolme, mutta yhdessä tappiossa koko paketti levisi leväälleen pienessä hetkessä. Tulevana yönä ei auta nukahdella, mutta paremmalla kokoonpanolla otteluun lähtevän Dallas Starsin pitäisi viedä tiukka kamppailu.

Vierasjoukkue Edmonton Oilers on läntisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 17 pelatussa ottelussa peräti 26 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 68:50, mutta tämän hetkiset poissaolot vaikuttavat paljon oman pään pelaamiseen. Hyökkäysvoimaa löytyy, mutta se ei välttämättä nyt riitä. Oilers on myös voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kolme, mutta helpolla nämäkään voitot eivät ole tulleet. Mikäli oma pää vuotaa tänään vähänkin normaalia enemmän, jää pisteet kotijoukkueelle.

Markkinat tarjoavat Dallas Starsin lopullisesta voitosta kertoimen 1.90 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 24.11.2021

Kohde: Dallas Stars – Edmonton Oilers
vihje: Dallas Stars ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.90

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.