NHL vihjeet: Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings

Detroit Red wings on edelleen markkinoilla aliarvostettu joukkue

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain hitaasti lämpenevä Columbus Blue Jackets sekä hyvässä nosteessa pelaava Detroit Red Wings.

Kotijoukkue Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä itäisen konferenssin 11. sijalla ja joukkue on onnistunut keräämään 12 ottelussa kasaan 14 pistettä. Joukkueen maalisuhde on marginaalisesti positiivinen 38:37. Hetki sitten näytti jo, että sinipaidat ovat löytäneet peliinsä pitkään kateissa olleen juonen, mutta sitten suunta muuttui kahdella peräkkäisellä tappiolla. Viimeiset kaksi ottelua ovat olleet tiukkoja tappioita kotiareenalla. Joukkueella on onneksi vielä hyvin aikaa saada paketti toimimaan, mutta vielä voidaan nähdä paljon yllätyksiä Blue Jacketsia vastaan.

Detroit Red Wings on tällä hetkellä itäisen konferenssin 6. sijalla, mutta joukkueella on otteluita alla jo 16. Näistä Red Wings on onnistunut keräämään talteen 18 pistettä ja viime aikojen peliesitykset ovat jopa nostaneet toivon pudotuspelipaikasta tänä vuonna! Viidestä edellisestä ottelusta Red Wings on voittanut neljä. Vaikka ottelut menevätkin monesti tiukoilla, on nuori joukkue saanut käännettyä ne lopulta voitoiksi hyvällä prosentilla. Tänäänkin on luvassa tiukka kamppailu, mutta Red Wingsin voitonhuuma vetää pidemmän korren markkinoiden altavastaajana.

Markkinat tarjoavat Detroit Red Wingsin lopullisesta voitosta 2.05 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 16.11.2021

Kohde: Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings
vihje: Detroit Red Wings ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.