NHL vihjeet: Chicago Blackhawks – Arizona Coyotes

Arizona Coyotes pelaa aivan väärässä sarjassa

Suomen aikaa klo 03:30 alkavassa ottelussa ovat pelinsä löytänyt Chicago Blackhawks sekä kaiken hukannut Arizona Coyotes.

Chicago Blackhawks on kankean alkukauden jälkeen löytämässä jälleen hyvää pelivirettä. Nyt joukkueella on alla kaksi tiukkaa voitto, joissa molemmissa vastustaja oli vähintäänkin keskikastin yläpäästä. Joukkue on kerännyt 14 ottelussa vasta 9 pistettä, mutta alkukauden ongelmat alkavat olla jo selätetty. Blackhawks on läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla, mutta joukkueen tasoero yön vastustajaan on silti aivan mieletön. Maalisuhde 31:50 tulee ajan myötä tasoittumaan, joten ei kannata liikaa katsella yli viikon takaisia suorituksia.

Arizona Coyotes ei onnistu missään. Joukkue one kerännyt 13 ottelussa kasaan vain 3 pistettä ja alla on vain yksi ainoa voitto. Kojoottien maalisuhde on sysiruma 21:54, eli joukkue ei pysty tekemään keskimäärin edes kahta maalia ottelua kohden, mutta omiin menee melkein neljä maalia. Joukkueen tekemisestä ei tällä hetkellä tule vain yksinkertaisesti mitään, enkä näe miksi tilanne muuttuisi tulevana yönä.

Markkinat tarjoavat Chicago Blackhawksin varsinaisen peliajan voitosta 1.80 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 13.11.2021

Kohde: Chicago Blackhawks – Arizona Coyotes
vihje: Chicago Blackhawks
Kerroin:
1.80

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.