NHL vihjeet: Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs

Pelottavan tasainen Carolina on vaikea pala purtavaksi

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Carolina Hurricanes, joka ei ole vielä hävinnyt yhtään ottelua ja Toronto Maple Leafs, jonka pelaamisesta on vaikea saada tolkkua.

Carolina Hurricanes on pelannut neljä ottelua ja kerännyt näistä neljä voittoa varsinaisella peliajalla. Jokainen näistä otteluista oli melko lailla täysin Hurricanesin hallintaa ja joukkueen maalisuhdekin näyttää mainiota 18:7. Voitaisiin tässä kohtaa sanoa, että alkukausi on sujunut aivan niin loistavasti kuin osattiin odottaakin. Joukkue on hyvin tasapainoinen ja maalintekovoimaa tuntuu löytyvän aina vain enemmän.

Toronto Maple Leafs on pelannut kuusi ottelua ja voittanut näistä kaksi. Edellisestä viidestä ottelusta onkin näyttää vain yhtä voittoa ja sekin Ottawa Senatorsia vastaan. Joukkueen edellinen ottelu oli Penguinsin vieraana ja tästä jäi käteen karvas 7-1 tappio. Joukkueessa on potentiaalia, mutta sen valjastaminen ei ainakaan vielä ole onnistunut. Carolinan kaltaista joukkuetta vastaan Toronto on nopeasti pulassa.

Markkinat tarjoavat Carolina Hurricanesin varsinaisen peliajan voitosta uskomattoman 2.37 kertoimen ja sen megapommin voi napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 26.10.2021

Kohde: Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs
vihje: Carolina Hurricanes
Kerroin:
2.37

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.