NHL vihjeet: Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks

Hurricanesin ylikävelyihin ei löydy vieläkään pysäyttäjää

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain yksi NHL:n kuumimmista joukkueista, Carolina Hurricanes sekä yksi täysin vastakohta, Chicago Blackhawks.

Carolina Hurricanes on nyt pelannut kuusi ottelua ja voittanut näistä kaikki lähes dominoivalla tavalla. Joukkueen maalisuhde on mieletön 25:8, mikä tietenkin jossain kohtaa tulee tasoittumaan hieman, mutta ei ainakaan vielä katastrofaalisesti esiintyneen Chicago Blackhawskin isäntänä. Hurricanesin maalintekovoima on tällä hetkellä yksi koko sarjan parhaista ja joukkue onnistuu tekemään keskimäärin yli neljä maalia ottelua kohden, mikä on loistava lukema ja varsinkin kun omiin päästetään vain hieman yli yksi maali. Tulikuuma ja nälkäinen Hurricanes lähtee hakemaan seitsemättä peräkkäistä voittoa kotiareenalla, enkä näe syitä miksi tämä ei onnistuisi.

Chicago Blackhawks on pelannut seitsemän ottelua ja onnistunut keräämään näistä kaksi pistettä. Näihin otteluihin ei mahdu mukaan vielä yhtään voittoa ja seurassa on tällä hetkellä menossa paniikkinappula todella kovaa pohjaan. Joukkueen GM vaihtoi maisemaa ja vielä voi tapahtua paljon muutakin. Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 14:30, mikä on järkyttävän huono varsinkin Blackhawksin kaltaiselle joukkueelle. Sekavassa pyörteessä etenevä joukkue ei pysty haastamaan NHL:n kärkeä mitenkään, joten peli-idea on siltä osin hyvinkin selvillä.

Markkinat tarjoavat Hurricanesin varsinaisen peliajan voitosta mainion 1.83 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 30.10.2021

Kohde: Carolina HurricanesChicago Blackhawks
vihje: Carolina Hurricanes
Kerroin:
1.83

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.