NHL vihjeet: Carolina Hurricanes – Boston Bruins

Eilen pelannut Boston Bruins ei saa Hurricanesiin otetta

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain tulikuuma Carolina Hurricanes sekä alavireinen Boston Bruins.

Carolina Hurricanes on pelannut viisi ottelua ja kerännyt näistä kaikista voitot, joten joukkueella on kasassa nyt 10 pistettä. Carolinan maalisuhde on todella näyttävä 22:8 ja kaikki tuntuu istuvan joukkueessa loistavasti kohdilleen. Päivän otteluun Hurricanes lähtee kotiedun sekä lepoedun turvin, mutta markkinat jostain syystä eivät arvosta Hurricanesia tarpeeksi. Voi myös hyvinkin olla että Bostonia arvostetaan liikaa. Carolinan kaikki viisi voittoa ovat olleet hyvinkin selvää joukkueen hallintaa, eivätkä vastustajat ole päässeet kunnolla edes matseihin mukaan.

Boston Bruins on pelannut viisi ottelua ja kerännyt näistä kuusi pistettä talteen. Joukkueen esiintyminen ei ole ollut läheskään odotetulla tasolla ja tästä kertoo myös neutraali 15:15 maalisuhde. Bruinsilla on alla eiliseltä 4-1 tappio Florida Panthersia vastaan ja nyt vastaan astelee toinen NHL:n kuumimmista joukkueista. En näe että joukkue olisi löytänyt äkillistä lääkettä, jolla haastetaan kärkijoukkueita, joten pelivinkki on siltä osin melko selvää kauraa.

Markkinat tarjoavat Hurricanesin lopullisesta voitosta mainion 1.78 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 29.10.2021

Kohde: Carolina Hurricanes – Boston Bruins
vihje: Carolina Hurricanes ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.78

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.