NHL vihjeet: Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes

Ennakkosuosikin matkassa kohti uutta viikkoa

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa iltaottelussa ovat vastakkain voittamaton Carolina Hurricanes sekä vastustajien pistelinko Arizona Coyotes.

Carolina Hurricanes on seitsemän pelatun ottelun jälkeen kerännyt 14 pistettä ja joukkueen maalisuhde näyttää loistavalta 31:11. Joukkue tuntuu hallitsevan otteluita järjestään aivan omalla tavalla, eikä vielä yksikään vastustaja ole löytänyt tähän lääkettä. Joukkueesta löytyy valtavasti maalintekovoimaa ja viisikkopeli on niin tiivistä, että vastustajien on lähes mahdotonta löytää maalintekopaikkoja, joilla vastata tulivoimaan.

Arizona Coyotes on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen kerännyt vain yhden pisteen, eli ensimmäistä voittoa vielä metsästetään. Joukkueen maalisuhde näyttää surullista 12:37, joka on lähes käänteinen päivän vastustajaan nähden. On lähes mahdoton ajatus, että Arizona ottaisi kauden avausvoiton koko NHL:n kuumimman joukkueen kustannuksella, joten panokset asetetaan ennakkosuosikin puolesta iltapeliin.

Markkinat tarjoavat Carolina Hurricanesin varsinaisen peliajan voitosta 1.50 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 31.10.2021

Kohde: Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes
vihje: Carolina Hurricanes
Kerroin:
1.50

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.