NHL vihjeet: Arizona Coytes – Seattle Kraken

Arizona ei saa kasvatettua pistepottia yön ottelussa

Suomen aikaa klo 04:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain vielä ensimmäistä voittoaan metsästävä Arizona Coyotes sekä NHL:n tuorein joukkue Seattle Kraken.

Arizona Coyotes löytyy suvereenisti läntisen konferenssin viimeiseltä sijalta. Joukkue on pelannut 11 ottelua ja kerännyt näistä vain yhden ainoan pisteen. Tämä siis tarkoittaa ettei joukkue ole vieläkään onnistunut kaivamaan ensimmäistä voittoaan. Suurin huoli nousee esille kun katsotaan maalisuhdetta, joka on surullinen 14:45. Tämä tarkoittaa että joukkue tekee keskimäärin yhden maalin ottelua kohde, mutta onnistuu silti päästämään keskimäärin neljä omiin. Näillä tilastoilla ei otteluita voiteta, eikä suuria muutoksia parempaan ole vielä näkyvissä.

Seattle Kraken on NHL:n uusin joukkue ja joukkueen kausi on lähtenyt käyntiin aika pitkälti odotusten mukaisesti. Joukkue on läntisen konferenssin 13. sijalla, kun pelattuja pelejä on alla 11. Kraken on kerännyt näistä otteluista kasaan 9 pistettä ja maalisuhde näyttää lähes neutraalia 30:35. Vaikka maalisuhde ei ole järkyttävän hyvä, on se aivan eri luokkaa kuin yön vastustajalla. Krakenissa on tasapainoinen joukkue ja palaset pikkuhiljaa loksahtavat paikoilleen.

Arizona Coyotes jää jälleen kerran ilman pisteitä, kun vastaan tulee laadukkaampi ja tasaisemmin suorittava Seattle Kraken.

Markkinat tarjoavat Seattle Krakenin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 2.10 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 7.11.2021

Kohde: Arizona Coyotes – Seattle Kraken
vihje: Seattle Kraken
Kerroin:
2.10

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.