NHL vihjeet: Anaheim Ducks – Vancouver Canucks

Anaheim Ducks on laittanut uutta vaihdetta sisään

Suomen aikaa klo 03:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain raikkaalla jalalla pelaava Anaheim Ducks sekä täysin hyytynyt Vancouver Canucks.

Anaheim Ducks on viime aikoina näyttänyt hyviä pelillisiä suorituksia ja joukkue painaakin menemään kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Vastustajat näissä ovat olleet keskikastin alempia joukkueita ja jopa alakastin joukkueita, mutta myös Vancouver Canucks lukeutuu näihin porukoihin, joten ongelmia ei pitäisi nytkään olla. Ducks on läntisen konferenssin neljännellä sijalla ja joukkueen maalisuhde on positiivinen 52:43. Poissa kokoonpanosta on Kesler, Rakell ja Silfverberg, mutta vaakakuppi kallistaa silti ottelua kotivoiton puolelle.

Vancouver Canucks löytyy puolestaan samaisen konferenssin 13. sijalta ja joukkueen maalisuhde on negatiivinen 40:50. Yhdeksästä viime ottelusta Canucks on onnistunut keräämään vain kaksi voittoa ja niistäkin toisen vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Joukkueen pelitapa on tällä hetkellä täysi katastrofi ja kahdessa viime ottelussa Vancouver Canucks onkin päästänyt omiin yhteensä 14 maalia! Seitsemän maalia molemmissa otteluissa! Markkinoilla reagoidaan nyt Ducksin poissaoloihin, joten peleihin saadaan kivat kertoimet kotijoukkueen puolesta.

Markkinat tarjoavat Anaheim Ducksin lopullisesta voitosta 1.80 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 15.11.2021

Kohde: Anaheim Ducks – Vancouver Canucks
vihje: Anaheim Ducks ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.80

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.