NHL vihje: Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks

Sarjataulukon mukaan kaksi huonoa joukkuetta vastakkain

Suomen aikaa klo 03:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi sarjataulukon mukaan huonoa joukkuetta, Vancouver Canucks sekä Chicago Blackhawks. Näistä kuitenkin toinen on laadukas joukkue, mutta alkukausi vainoaa vielä sijoituksissa.

Vancouver Canucks on tällä hetkellä läntisen konferenssin sijalla 13. Joukkue on kerännyt 18 pelatusta ottelusta talteen 14 pistettä ja maalisuhde näyttää lukemia 46:61. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on onnistunut nappaamaan vain yhden voiton, mutta poissaolot eivät ainakaan helpota tilannetta tulevalle yölle. Vancouver Canucksin tappiot eivät ole olleet edes tiukkoja taistoja, vaan täysin yksipuolista tykitystä. Markkinat luottavat aivan liikaa kotivoittoon.

Chicago Blackhawksin huonosti mennyt alkukausi vainoaa joukkuetta edelleen. Blackhawks on vieläkin läntisen konferenssin sijalla 14. kun pelattuja otteluita on alla 17. Näistä otteluista joukkue on onnistunut keräämään vain 12 pistettä, mutta suunta on selvästi parempaan. Viimeisestä viidestä ottelusta joukkue onkin voittanut peräti neljä ja näissä pelaaminen on näyttänyt olevan täysin mallillaan. Markkinoilla aliarvostetaan Blackhawksin potentiaalia, vaikka merkittäviä poissaolojakaan ei ole.

Markkinat tarjoavat Chicago Blackhawksin lopullisesta voitosta kertoimen 2.12 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 21.11.2021

Kohde: Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks
vihje: Chicago Blackhawks ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.12

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.