NHL vihje 22.9.2020: Tampa bay Lightning – Dallas Stars

Ensimmäinen finaalisarjan ottelu meni odotetusti

Dallas Stars otti suvereenin 4-1 voiton ensimmäisestä kohtaamisesta ja on nyt kolmen voiton päässä Stanley Cupista. Suomalaiset esiintyivät ottelussa edukseen. Tehopisteille pääsi Esa Lindell (0+1), Miro Heiskanen (0+1), Roope Hintz (0+1) sekä tietysti Joel ”JFK” Kiviranta (1+0).

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Markkinoilla ei vieläkään reagoida Dallas Starsin menestykseen pudotuspeleissä ja tämä kelpaa meille vallan mainiosti. Saamme pelata suomalaisten joukkueen puolesta koko finaalisarjan ajan, ellei mitään järisyttävää pääse tapahtumaan. Tällä hetkellä tarjolla on maistuva 2.35 kerroin Dallas Starsin lopullisen voiton puolesta ja koska realistinen todennäköisyys tälle on lähes 50%, niin kyseessä on ehdottomasti mainio ylikerroin.

Dallas Stars suorittaa joukkueena paljon paremmalla tasolla ja maalivahti Khudobin voittaa Vasilevskin vertailussa heittämällä. Vasilevskin yliarvostus runkosarjassa johtuu paljolti huippujoukkueen takana pelaamisella, mutta nyt poissaolot rasittavat Tampa Bayn peliä liikaa ja se alkaa näkymään.

NHL veikkausvihjeet 22.9.2020

Kohde: Tampa Bay Lightning – Dallas Stars
vihje: Dallas Stars ML (sis.JA)
Kerroin:
2.35

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.