NHL vetovihjeet 20.1.2021

NHL kauden alussa pelit ovat vielä arvaamattomia

NHL kausi on vielä kohtalaisen tuore, jonka takia pelien tarkka simulointi on vielä todella vaikeaa. Omiin arvioihin kannattaa silti luottaa 100% eikä lähteä kokeilemaan pelkkiä altavastaajia vain sen takia, että kausi on vasta alkumetreillä ja mitä vain voi tapahtua.

Talleta 10€ pelaa 50€

NY Rangers – NJ Devils

Kotijoukkue Rangers otti suvereenin voiton edellisestä ottelustaan NY Islandersia vastaan lukemin 5-0. Ailahtelua pelin sisällä on paljonkin, mutta paperilla Rangers on tämän päiväistä vastustajaansa laadukkaampi joukkue. Vaikka Devils keräsi pisteet edellisessä ottelussa Boston Bruinsia vastaan, ei tähän kannata reagoida vielä liikaa.

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres:

Kotijoukkue Flyers aloitti kauden vahvasti, mutta ensimmäinen notkahdus nähtiin viime pelissä juurikin Buffaloa vastaan. Uskoisin että tänään kotijoukkue tulee kaukaloon ryminällä ja tiedossa on nälkäinen revanssi. Buffalon laajuus ei riitä vastaamaan enää toista kertaa. Edellinen kohtaaminen ei ollut Carter Hartin parasta työskentelyä tolppien välissä, mutta Flyers on silti selvästi edellä maalivahtipelissäkin.

NHL vetovihjeet 20.1.2021

Kohde: NY Rangers – NJ Devils
vihje: NY Rangers
Kerroin:
 2.00

Kohde: Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres
vihje: Philadelphia Flyers
Kerroin:
 2.04

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.