NHL veikkausvihjeet 29/1/2021

Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan 14 ottelua!

Viikonloppu lähestyy ja sitä ennen saamme nauttia valtavan kokoisesta NHL kierroksesta, joka pitää sisällään paljon tiukkoja vääntöjä sekä ennakkosuosikkien maalikarkeloita. Peleihin mukaan otetaan kuitenkin vain yön paras pelikohde ja jatketaan NHL osumaputkea!

Talleta 10€ pelaa 50€

Dallas Stars – Detroit Red Wings

Kotijoukkue Dallas Stars on saanut parhaan mahdollisen startin kauden alulle pisteiden valossa, sillä kolmesta ottelusta kasassa on täydet kuusi pistettä. Kokoonpanon puolesta tilanne ei ole optimaalinen, sillä sivussa on paljon profiilipelaajia kuten, Benn, Comeau, Hintz, Seguin sekä Bishop.

Joukkueiden maalierot kertovat paljon tasoerosta, Dallas Stars 12-3 ja Detroit Red Wings 13-22. Nyt kuitenkin tähtipaidat joutuvat pelaamaan useiden puutteiden kanssa ja peli ei välttämättä kuljekaan toivotulla tavalla.

Edellinen kamppailu Detroitia vastaan eteni yli varsinaisen peliajan ja Red Wings oli yllättävän hyvin pelissä mukana. Nyt vierasjoukkueella on mahdollisuus hakea revanssia mielettömällä kertoimella! Pelejä ei aleta varmistelemaan moneyline -valinnalla vaan panokset asetetaan vierasjoukkueen varsinaisen peliajan voitolle.

NHL vetovihjeet 29.1.2021

Kohde: Dallas Stars – Detroit Red Wings
vihje: Detroit Red Wings
Kerroin:
 4.25

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.