NHL veikkausvihjeet 27/1/2021

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelataan paljon

Jos eilisen NHL tarjonta oli yhden pelattavan ottelun takia hieman ohut, niin nyt se on sitten paljon enemmän! Tulevana yönä pelataan yhteensä kolmetoista ottelua, joista kahdesta saadaan loistava pelivalinta ennakkosuosikkien puolesta.

Talleta 10€ pelaa 50€

Washington Capitals – New York Islanders

Yön varmasti paras valinta on New York Islanders. Capitalsin vajaa miehitys antaa todellisen edun tänä yönä kun Buffalon jälkeen vastaan asettuu Islanders. Capsin edelliset kaksi ottelua Buffaloa vastaan päättyivät tasan. Ensimmäisen ottelun laukaisut kääntyivät Capsin hyväksi vain yhdellä, mutta toisessa kohtaamisessa Capitals oli jo aivan purjeessa laukauksin 27-43. Tulevan yön kohde olisi jopa todella mieluinen -1,5 valinta, johon esimerkiksi Nordicbet tällä hetkellä tarjoaa kerrointa 2.92.

Dallas Stars – Detroit Red Wings

Kotijoukkue Dallas Stars on saanut kauteen loistavan startin. Kahdessa pelatussa ottelussa maaleja on syntynyt yhteensä kymmenen vastustajan päähään ja omaan päähän ollaan päästetty ainoastaan kaksi. Pisteitä on kasassa täydet neljä, joten joukkueessa voidaan olla tyytyväisiä. Dallas Starsin paketti näyttäisi olevan hyvin hallinnassa jo kauden alkumetreillä ja tämän ansiosta joukkue saa hyvin kerättyä pisteitä vasta valmistuksen alla olevia joukkueita vastaan.

Detroit Red Wingsillä on myös kasassa neljä pistettä, mutta peräti kuusi pelattua ottelua. Varsinkin kaksi edellistä ottelua Chicago Blackhawksia vastaan näyttivät, ettei joukkue oikeasti ole vielä valmis pitämään pakettia kasassa 60 minuutin ajan.

NHL vetovihjeet 27.1.2021

Kohde: Dallas Stars – Detroit Red Wings
vihje: Dallas Stars
Kerroin:
 1.79

Kohde: Washington Capitals – New York Islanders
vihje: New York Islanders
Kerroin:
 2.20

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.