NHL vedonlyöntivihjeet: Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers

Jaksaako väsyneempi Oilers hakea pisteitä talteen vierasottelusta?

Suomen aikaa klo 05:00 alkavassa ottelussa vastakkain ovat alavireisesti esiintynyt Vegas Golden Knights sekä maalintekokone Edmonton Oilers. Kotietu ja lepoetu menevät Vegasin suuntaan, mutta maalinteko-ongelmat tasoittavat voimasuhteita.

Vegas Golden Knights on pelannut kolme ottelua, joista on kertynyt mukaan kolme pistettä. Näissä otteluissa joukkue on tehnyt 7 maalia ja päästänyt 12. Vegas on siis onnistunut tekemään hieman yli kaksi maalia ottelua kohden, mutta päästänyt silti neljä. Joukkueen maalivahti Robin Lehner ei ole vakuuttanut ensimmäisissä otteluissa lainkaan. Vegasin ainoa voitto on tällä hetkellä Seattle Krakenia vastaan, mikään ei ole kovinkaan suuri meriitti ja varsinkin kun sekin oli todella tiukka ottelu.

Edmonton Oilers on pelannut neljä ottelua, joista on kertynyt täydet kahdeksan pistettä. Näissä otteluissa joukkue on tehnyt 19 maalia ja päästänyt 10. Oilers on siis onnistunut tekemään melkein viisi maalia ottelua ja päästämään hieman yli kaksi maalia. Joukkueen maalintekovoima on tällä hetkellä aivan käsittämätön, kun ykkösketju duunaa voittoja toistensa perään.

Vegasin tiivis peli ei ole viime kauden kaltaisella tasolla ja tämän takia Oilersin hyökkäysvoimainen joukkue rokottaa kaikista virheistä todella nopeasti. Oilersin lopulliselle voitolle saa kertoimen 2.20 ja se on hyvä kohde käyttää Expektin 50€ ilmaisveto, jonka voit lunastaa painikkeesta alapuolelta.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 23.10.2021

Kohde: Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers
vihje: Edmonton Oilers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.20

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.