NHL vedonlyöntivihjeet: Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins

Sidney Crosbyn läsnäolo jäällä vaikuttaa merkittävästi

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain voittojen makuun päässyt Toronto Maple Leafs sekä vihdoin sairastupansa lähes kokonaan tyhjentänyt Pittsburgh Penguins.

Kotijoukkue Toronto Maple on tällä hetkellä itäisen konferenssin neljännellä sijalla. Joukkue on päässyt hyvin kiinni voittoihin, sillä 11 edellistä ottelua on tuottanut peräti 10 voittoa! Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 48:43, joten silläkin rintamalla kaikki on hyvin. Markkinoilla Maple Leafs on painettu todella vahvaksi ennakkosuosikiksi otteluun, sillä kotijoukkueen varsinaisen peliajan voitto antaa 1.91 kertoimen. Näin suuri suosikki Toronto ei kuitenkaan ole.

Pittsburgh Penguins on saanut sairastupaansa tyhjennettyä ja ainoa kokoonpanon ulkopuolelle jäävä pelaaja on Malkin, jonka taitoja kyllä kentällä kaivattaisiin, mutta se ei ole joukkueelle välttämätöntä menestykseen. Sidney Crosby on palannut kokoonpanoon ja edellisessä ottelussa joukkue näytti potentiaalinsa ottamalla vakuuttavan 6-0 voiton. Tällä hetkellä Penguins on itäisen konferenssin sijalla 13. mutta tämä ei ole pysyvä sijoitus. Laadukas kokonaisuus pystyy voittamaan otteluita hyvällä prosentilla, kun vain rosteri saadaan pidettyä kunnossa.

Markkinat tarjoavat Pittsburgh Penguinsin lopullisesta voitosta kertoimen 2.45 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 21.11.2021

Kohde: Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins
vihje: Pittsburgh Penguins ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.45

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.