NHL vedonlyöntivihjeet: Seattle Kraken – Chicago Blackhawks

Seattlen kausi tähän asti on ollut odotetun heikko

Suomen aikaa klo 05:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain ennakoidun heikko Seattle Kraken sekä kasvojaan pesevä Chicago Blackhawks.

Kotijoukkue Seattle Krakenin kausi ei ole varmasti mennyt fanien odottamalla tavalla, mutta kaikki eivät voi olla Vegas Golden Knightseja. Joukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla, kun 15 pelattua ottelua on tuottanut vain 9 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 42:55, eikä tämän parantamiseksi oikein ole lääkkeitä nykyisellä materiaalilla. Uuden joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta ensimmäisellä kaudella voidaan pikkuhiljaa kuopata.

Chicago Blackhawksin alkukausi ei myöskään sujunut odotetusti ja joukkueessa on kuohunut paljon kaukalon ulkopuolella. Nyt kuitenkin joukkue on selvästi pesemässä kasvojaan niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Blackhawks on kerännyt 15 otteluun vain 10 pistettä ja on näin yhden sijan sarjataulukossa Krakenia edellä.

Joukkueen maalisuhde on myös rumaa katsottavaa 33:51. Chicagolla kuitenkin näkyy paljon positiivisia merkkejä peleissä ja joukkue varmasti kampeaa vielä paljon ylöspäin, mikäli kehittyminen etenee tätä vauhtia. Blackhawks on joukkueista laadukkaampi ja alkukauden ongelmat varjostavat liikaa markkinoilla, joten vierasvoitto tarjoaa peli-idean.

Markkinat tarjoavat Chicago Blackhawksin lopullisesta voitosta 2.20 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 18.11.2021

Kohde: Seattle Kraken – Chicago Blackhawks
vihje: Chicago Blackhawks ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.20

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.