NHL vedonlyöntivihjeet: Pittsburgh Penguins – Vancouver Canucks

Pittsburhg Penguins tekee tasaista nousua

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain nousua tekevä Pittsburgh Penguins sekä kaikessa epäonnistuva Vancouver Canucks.

Kotijoukkue Pittsburgh Penguins on saanut kokoonpanonsa kuntoon ja heti on alkanut tulla tulosta. Nyt joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa ja pelaaminen näyttää edelleen todella hyvältä. Penguins on jo ehtinyt nousemaan itäisen konferenssin 8. sijalle, kun joukkueella on kasassa 18 pelatun ottelun jälkeen 20 pistettä. Joukkueen maalisuhde on kääntynyt jo positiiviseksi 54:52 ja tulee vielä tästäkin parantumaan. Penguins on vaarallinen joukkue kun sairastupa on lähes tyhjillään, joten panokset laitetaan kotivoiton puolesta.

Vancouver Canucks puolestaan kärsii vielä poissaoloista, sillä sivussa kokoonpanosta on Ferland, Highmore, Keeper, Schenn ja Sutter. Joukkueella on seitsemästä edellisestä ottelusta vain yksi voitto ja monissa otteluissa peli on revennyt täysin palasiksi. Canucks on läntisen konferenssin 13. sijalla ja maalisuhde on pakkasella 46:62. Vancouver Canucksilla ei ole mahdollisuutta päästä pisteille Penguinsin kotiluolassa.

Markkinat tarjoavat Pittsburgh Penguinsin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 1.85 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 25.11.2021

Kohde: Pittsburgh Penguins – Vancouver Canucks
vihje: Pittsburgh Penguins
Kerroin:
1.85

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.