NHL vedonlyöntivihjeet: Philadelphia Flyers – Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs käy hakemassa pisteet vieraista

Suomen aikaa klo 02:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Philadelphia Flyers sekä parempaa pelivirettä löytävä Toronto Maple Leafs.

Philadelphia Flyers on tällä hetkellä itäisen konferenssin kahdeksannella sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 10 pelatusta yhteensä 14 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 32:25, joka oikeastaan yllättävänkin hyvä. Edellisistä kuudesta ottelusta Flyers on onnistunut voittamaan neljä ottelua. Joukkueen pelaaminen keskittyy tällä hetkellä puolustukseen ja oman pään pitämiseen puhtaana. Tulevan yön vastustajalla on kuitenkin erilainen pelitapa mielessä, enkä tiedä miten Flyers voisi tämän estää.

Toronto Maple Leafs on itäisessä konferenssissa yhden sijan ylempänä kuin yön vastustaja. Joukkueen maalisuhde näyttää negatiivista 33:37, mutta osa syynä siihen on joukkueen nopeatempoinen pelityyli sekä alkukauden ongelmat. Nyt kuitenkin Leafs viiletti viiden ottelun voittoputkessa, joka harmillisesti katkesi LA Kingsiä vastaan katastrofaalisella esiintymisellä. Toronton pelaaminen paranee kuitenkin koko ajan ja paremman materiaalin vuoksi joukkueen voitto otetaan yöltä talteen.

Markkinat tarjoavat Toronto Maple Leafsin lopullisesta voitosta kertoimen 1.74 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 11.11.2021

Kohde: Philadelphia Flyers – Toronto Maple Leafs
vihje: Toronto Maple Leafs ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.74

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.