NHL vedonlyöntivihjeet: Ottawa Senators – New York Rangers

Rangersin pelaaminen on tasaisempaa kuin koskaan

Suomen aikaa klo 20:00 alkavassa primetime -ottelussa ovat vastakkain Ottawa Senators sekä New York Rangers. Vierasjoukkueen kokoonpanosta on ulkona Kaapo Kakko ylävartalovamman takia, mutta joukkueen laatu ei siitä juurikaan heikkene.

Ottawa Senators on aloittanut kautensa keräämällä neljästä ottelusta neljä pistettä ja joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 8:9. Senatorsilla on alla eiliseltä ottelu San Jose Sharksia vastaan, jota jäi käteen vain karvas 1-2 tappio. Ottelu ei ollut mitenkään huono esitys Senatorsilta, mutta tarvittavat maalit jäivät tekemättä. Joukkueen maalintekovoima tuleekin olemaan kuluvan kauden kysymysmerkkejä. Viisikkopeli näyttää olevan jotenkin hallussa, mutta hyökkäyspään pelissä on parannettavaa.

New York Rangersin kausi on alkanut paremmissa merkeissä, sillä joukkue on kerännyt viidestä ottelusta seitsemän pistettä ja maalisuhde näyttää neutraalia 11:11. Rangersilla on alla ottelu eiliseltä Nashville Predatorsia vastaan, josta Rangers nappasi komean 1-3 voiton. Joukkueesta löytyy sopivasti maalintekovoimaa ja puolustuspeli toimii moitteettomasti. Maalivahti Shestyorkin toimii viimeisenä lukkona. Rangers on kolmessa edellisessä ottelussa päästänyt vain kolme maalia ja pelaaminen on näyttävän tasaista.

Markkinat tarjoavat Rangersin varsinaisen peliajan voitosta mainion 2.13 kertoimen ja sen voi napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 23.10.2021

Kohde: Ottawa Senators – New York Rangers
vihje: New York Rangers
Kerroin:
2.13

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.