NHL vedonlyöntivihjeet: Minnesota Wild – NY Islanders

NY Islandersia aliarvostetaan markkinoilla vuodesta toiseen

Suomen aikaa klo 03:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Minnesota Wild ja jatkuvasti aliarvostettu NY Islanders.

Minnesota Wild on tällä hetkellä läntisen konferenssin neljännellä sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 32:34. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen joukkueella on pisteitä kerättynä 14, joka on melko lailla odotusten tasolla. Viidestä edellisestä ottelusta Wild on voittanut kolme, mutta nämä ovat tulleet todella tiukkojen tilanteiden jälkeen. Joukkueen suurin ongelma on tällä hetkellä epätasaisuus ja oman pään pelaaminen.

NY Islanders on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 25:20. Yhdeksän pelatun ottelun jälkeen joukkueella on pisteitä kerättynä 12, joka vastaa myöskin odotuksia. Islandersin tahti on kuitenkin selvästi kiihtymässä ja pelaaminen näyttää jatkuvasti paremmalta. Viidestä edellisestä ottelusta joukkueella on neljä vakuuttavaa voittoa, joista kolmessa joukkue ei ole päästänyt ainuttakaan maalia omiin. Islandersilla on loistava maalivahti ja tulivoimaa löytyy hyökkäyspäästä, joten joukkueen nousujohdanteinen esiintyminen ei tule vielä pysähtymään.

Markkinat tarjoavat NY Islandersin lopullisesta voitosta kertoimen 2.05 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 8.11.2021

Kohde: Minnesota Wild – NY Islanders
vihje: NY Islanders ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.