NHL vedonlyöntivihjeet: Detroit Red Wings – Montreal Canadiens

Poissaoloista kärsivä Montreal Canadiens joutuu pettymään

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain nälkäinen Detroit Red Wings sekä poissaolojen runtelema Montreal Canadiens.

Detroit Red Wings on kuluneen kauden aikana näyttänyt positiivisia merkkejä. Joukkue on onnistunut keräämään 15 pelatussa ottelussa 16 pistettä ja maalisuhde on vain hieman negatiivinen 43:48. Viidestä edellisestä ottelusta Red Wings on onnistunut voittamaan kolme ja mukaan mahtuu esimerkiksi Edmonton Oilersista napattu 4-2 voitto. Joukkueen tekeminen on aivan erilailla pirteää kuin viime kaudella ja se näkyy kaukalossa.

Montreal Canadiensin alkukausi ei ole sujunut ongelmitta. Joukkueelta on sivussa tällä hetkellä Byron, Drouin, Edmundson, Paquette, Perreault sekä Price. Nämä poissaolot vaikuttavat selvästi joukkueen esityksiin. Canadiens on itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla, kun 15 pelatusta ottelusta on tarttunut mukaan vain 9 pistettä. Joukkueen maalisuhde on rajusti pakkasella 32:50. Canadiensin vajavainen miehistö ei pysty vastaamaan Red Wingsin tulivoimaan.

Markkinat tarjoavat Detroit Red Wingsin lopullisesta voitosta 1.80 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 14.11.2021

Kohde: Detroit Red Wings – Montreal Canadiens
vihje: Detroit Red Wings ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.80

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.