NHL vedonlyöntivihjeet: Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings

Blackhawks nappaa ensimmäisen voiton väsyneen Red Wingsin kustannuksella

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain vielä ensimmäistä voittoa hakeva Chicago Blackhawks sekä huonoja näyttöjä esittävä Detroit Red Wings.

Chicago Blackhawksin alkukausi on edennyt todella surullisesti. Joukkue on kerännyt viidestä ottelusta vain yhden pisteen ja maalisuhde näyttää katastrofaalista 9:21. Chicagon kaikki ottelut lukuun ottamatta yhtä ovat olleet selkeitä tappioita. Maalinteko-ongelmat yhdistettynä sekavaan viisikkopeliin eivät ole tuottaneet tulosta lainkaan, mutta tämä ei ole kuitenkaan pidemmän aikavälin teema. Joukkueesta löytyy potentiaalia ja nyt kauden avausvoitto napataan Detroitin kustannuksella.

Detroit Red Wings on puolestaan viidestä ottelusta kerännyt viisi pistettä maalisuhteen näyttäessä 14:18. Viimeiset kaksi ottelua ovat kuitenkin näyttäneet joukkueen todellisen tason. Edellinen ottelu oli karu 6-1 tappio Montrealille ja sitä ennen joukkue hävisi 0-3 Calgarylle. Epätasaisuus on edelleenkin Detroitin kiusana ja tulevana yönä ei ole luvassa yhtään helppo ottelu kun vastassa on nälkäinen Blackhawks.

Markkinat tarjoavat Chicago Blackhawksin varsinaisen peliajan voitosta mainion 2.08 kertoimen ja sen voi napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 25.10.2021

Kohde: Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings
vihje: Chicago Blackhawks
Kerroin:
2.08

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.