NHL vedonlyöntivihjeet: Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes

Chicago Blackhawksin onnistumiset loppuvat lyhyeen

Suomen aikaa klo 02:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kauden ensimmäisen voiton napannut Chicago Blackhawks sekä jokaisen ottelunsa voittanut Carolina Hurricanes.

Chicago Blackhawksin leirissä on kuohunut paljon kuluvan kauden aikana ja se on näkynyt vähintäänkin negatiivisesti joukkueen esiintymisissä. Joukkue on pelannut kymmenen ottelua ja vasta edellinen kohtaaminen Ottawa Senatorsin kanssa toi ensimmäisen voiton. Joukkueen maalisuhde on surullinen 22:38 ja vaikka viime ottelusta voitto tulikin, ei Blackhawks pysty vastaamaan Hurricanesin tulitukseen.

Carolina Hurricanes on kuluvalla kaudella todella valmis nippu. Joukkue on pelannut kahdeksan ottelua ja voittanut näistä jokaisen. Maalisuhde näyttää lukemia 33:12, mikä on aivan mielettömän hyvä. Vielä yksikään joukkue ei ole onnistunut tuottamaan Hurricanesille edes vaikeuksia, joten on todella vaikea nähdä miten katastrofaalinen Chicago Blackhawks onnistuisi tässä tehtävässä. Carolinan tulikuuma lento jatkuu edelleen ja joukkue nappaa voiton varsinaisella peliajalla.

Markkinat tarjoavat Carolina Hurricanesin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 2.10 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 4.11.2021

Kohde: Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes
vihje: Carolina Hurricanes
Kerroin:
2.10

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.