NHL vedonlyöntivihjeet: Arizona Coyotes – Minnesota Wild

Vihdoinkin voiton makuun päässyt Arizona ei siitä pitkään nauti

Suomen aikaa klo 05:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain vasta yhden voiton kerännyt Arizona Coyotes sekä voittoputkessa oleva Minnesota Wild.

Kotijoukkue Arizona Coyotesin kausi ei olisi voinut alkaa huonommin. Joukkue on pelannut 12 ottelua ja kerännyt näistä talteen vain kolme pistettä. Vielä surullisempaa on katsoa joukkueen maalisuhdetta, joka on pahasti negatiivinen 19:49. Kojootit eivät pysty tekemään edes kahta maalia keskimäärin ottelua kohden, mutta omiin päästetään hieman yli neljä maalia. Ei kovinkaan kivaa katsottavaa pitkässä juoksussa. Arizona onnistui edellisessä ottelussa voittamaan Seattle Krakenin, mutta Minnesota Wildin kaltainen nippu ei anna samoja mahdollisuuksia.

Minnesota Wild on tällä hetkellä läntisen konferenssin viidennellä sijalla, kun otteluita on pelattu 11. Joukkue on kerännyt näistä otteluista talteen jo 16 pistettä ja maalisuhde näyttää neutraalia 37:36. Wild on päässyt jo kolmen ottelun voittoputkeen ja joukkueelle varmasti maistuisi helpot pisteet tulevalta yöltä vieraskaukalosta. Vaikka Arizonalle annetaan lievä kotietu, ei tämä silti muuta ottelun voimasuhteita juurikaan.

Markkinat tarjoavat Minnesota Wildin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 1.79 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 11.11.2021

Kohde: Arizona Coyotes – Minnesota Wild
vihje: Minnesota Wild
Kerroin:
1.79

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.