NHL pitkävetovihjeet: Winnipeg Jets – Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins ei ole päästänyt kahteen otteluun maaliakaan omiin

Suomen aikaa klo 03:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Winnipeg Jets sekä tulikuuma Pittsburgh Penguins.

Winnipeg Jets on tällä hetkellä läntisen konferenssin 5. sijalla kun joukkue on onnistunut keräämään 17 pelatusta ottelusta yhteensä 22 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 54:45, joka on ehkä jopa odotettua hieman parempi. Nyt joukkueen vauhti onkin alkanut pikkuhiljaa takkuilla, sillä alla on kaksi tappiota, joista toinen on heikolla Vancouver Canucksille. Ainoa Jetsin poissaolo on Stastny, jota ilmankin joukkue pärjää vallan mainiosti.

Pittsburgh Penguins on itäisen konferenssin 12. sijalla kun joukkue on onnistunut keräämään 17 pelatusta ottelusta vain 18 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vielä toistaiseksi neutraali 51:51, mutta se tulee tästä vielä parantumaan. Penguins on saanut sairastupansa lähes tyhjäksi ja sen jälkeen on alkanut tapahtumaan. Tällä hetkellä ainoa poissaolo on Malkin, jonka apuja kaivattaisiin kaukalossa, mutta pärjätään vielä ilmankin. Kahdessa edellisessä ottelussa Penguins on nollannut vastustajansa ja pelaaminen näyttää todella hyvältä. Markkinoilla vierasjoukkue on ottelun altavastaaja, mutta nykyformilla ottelu on vähintäänkin 50/50.

Markkinat tarjoavat Pittsburgh Penguinsin lopullisesta voitosta kertoimen 1.97 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 23.11.2021

Kohde: Winnipeg Jets – Pittsburgh Penguins
vihje: Pittsburgh Penguins ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.97

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.