NHL pitkävetovihjeet: Vancouver Canucks – NY Rangers

NY Rangersin pelaaminen näyttää edelleen loistavalta

Suomen aikaa klo 04:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain odotuksien mukaisesti heikosti pelannut Vancouver Canucks sekä loistavassa formissa etenevä NY Rangers.

Vancouver Canucks on pelannut yhdeksän ottelua ja kerännyt näistä seitsemän pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 22:25 ja varsinkin tehtyjen maalien osalta lukemat ovat jo lähes hälyttävällä tasolla. Joukkue onnistuu tekemään juuri ja juuri kaksi maalia ottelua kohde, joka ei kovinkaan montaa joukkuetta vastaan riitä. Nyt vastassa on loistava viisikko- ja maalivahtipeli, joten maaleja ei helposti anneta.

NY Rangers on aloittanut kauden mukavasti keräten yhdeksässä ottelussa 13 pistettä samalla kun maalisuhde on positiivinen 22:19. Kuten päivän vastustajallakin, on Rangersin maalinteko hieman tahmeaa. Tämän onneksi kompensoi loistava viisikkopeli sekä maalivahtien onnistumiset. Paperilla Rangers on kuitenkin paljon vahvempi hyökkäyspäässä ja vaikka joukkue onkin rasittuneempi, on selvä etu silti vierasjoukkueella.

Rangersin perustason puolesta vedot laitetaan vieraiden puolesta, mutta varmistellaan vähämaalista ottelua ottamalla lapulle lopullinen voitto.

Markkinat tarjoavat NY Rangersin lopullisesta voitosta 1.79 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 3.11.2021

Kohde: Vancouver Canucks – NY Rangers
vihje: NY Rangers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.79

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.