NHL pitkävetovihjeet: Seattle Kraken – Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen kokoonpano on pahasti puutteellinen

Suomen aikaa klo 05:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain lähes optimaalisella rosterilla operoiva Seattle Kraken sekä vajavainen Colorado Avalanche.

Kotijoukkue Seattle Krakenilla on tulevan yönä mahdollisuus napata pitkään odotettu voitto, kun vastaan astelee kokoonpano-ongelmista kärsivä Colorado Avalanche. Seattle Kraken on tällä hetkellä läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 44:59. Missään nimessä Seattle Kraken ei ole ottelun ennakkosuosikki, mutta voiton mahdollisuudet ovat suuremmat kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Colorado Avalanche on tällä hetkellä läntisen konferenssin 11. sijalla ja joukkueen maalisuhde näyttää 13 pelatun ottelun lukemia 47:41. Näistä otteluista Avalanche on kerännyt kasaan 15 pistettä, joka on jopa odotettua hieman vähemmän. Nyt joukkueella on vielä ongelmia kokoonpanossa, kun sivussa on Byram, Compher, Kaut, MacKinnon, Matteau sekä maalivahti Francouz. Coloradon vierassaldo ei ole näyttävää katsottavaa, joten Seattlen kotietu on realistinen asia.

Markkinat tarjoavat Seattle Krakenin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 3.05 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 20.11.2021

Kohde: Seattle Kraken – Colorado Avalanche
vihje: Seattle Kraken
Kerroin:
3.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.