NHL pitkävetovihjeet primetime 30/1/2021

Lauantaina nautitaan yhdestä iltapelistä

Lauantaina illalla jääkiekkoviihde on taattua, kun vastakkain asettuu Buffalo Sabres ja New Jersey Devils. Vahvat puurtajat ottavat mittaa toisistaan, mutta vain toinen voi kuitenkin olla voittaja. Katso alapuolelta vedonlyöntivihje illan otteluun.

Talleta 10€ pelaa 50€

Buffalo Sabres – New Jersey Devils

Joukkueille on takana seitsemän ja kahdeksan pelattua ottelua, joiden tulokset ovat olleet lähes odotettavissa. Buffalo Sabres on kuitenkin suoriutunut otteluistaan huomattavasti tasaisemmin, eikä peli ole levinnyt 60 minuutin aikana kovinkaan pahasti. Kumpaakaan joukkuetta ei varjosta mainittavat loukkaantumiset tai poissaolot, joten rosterit ovat melkein 100 prosenttisesti parhaassa tilassa.

Buffalon pelin laatu on vastustajaansa edellä ja suorittaminen on askeleen verran tasaisempaa, joten illan pelissä voittajaksi valitaan kotijoukkue. Sabresin peleissä teemoina on ollut ratkaisun hakeminen 60 minuutin jälkeen, sillä viidestä viime ottelusta jopa kolme ollaan ratkottu varsinaisen peliajan jälkeen. Tämän takia luotamme moneyline -valintaan, jolloin riittää lopullinen voitto.

NHL vetovihjeet primetime 30.1.2021

Kohde: Buffalo Sabres – New Jersey Devils
vihje: Buffalo Sabres ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
 1.66

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.