NHL pitkävetovihjeet: Ottawa Senators – LA Kings

Ottawan tappioputki ei ota loppuakseen

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain surkean alkukauden Ottawa Senators sekä loistavaan vireeseen päässyt LA Kings.

Ottawa Senators on itäisen konferenssin 15. sijalla, kun joukkue on pelannut 12 ottelua. Näistä otteluista mukaan on tarttunut vain 7 pistettä ja negatiivinen maalisuhde 30:43. Senatorsin suurin ongelma on tällä hetkellä voittojen välttäminen. Joukkueessa olisi potentiaalia kerätä hieman enemmän pisteitä, mutta kaikissa otteluissa voitot ovat kääntyneet keinolla tai toisella pois. Senatorsin viiden ottelun tappioputki ei pääty vielä tänään.

LA Kings on innostunut keräämään voittoja oikein urakalla. Joukkue on tällä hetkellä jo kuuden ottelun voittoputkessa ja joukkue onnistuu kääntämään kaikki tiukat hetket eduksi ja sitä myöten voitoksi. Joukkue on kerännyt 13 ottelussa 15 pistettä ja maalisuhde näyttää mukavalta 38:34. Monikaan voitoista ei ole tullut helposti, mutta paljon taistelutahtoa omaava joukkue on myrkkyä Ottawa Senatorsin kaltaista joukkuetta vastaan.

Markkinat tarjoavat LA Kingsin lopullisesta voitosta kertoimen 1.91 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 12.11.2021

Kohde: Ottawa Senators – LA Kings
vihje: LA Kings ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.91

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.