NHL pitkävetovihjeet: NY Rangers – Montreal Canadiens

Reissussa rähjääntynyt ja poissaoloista kärsivä Montreal Canadiens ei tarjoa vastusta

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain piristynyt NY Rangers sekä väsynyt ja vajaalukuinen Montreal Canadiens.

NY Rangers on kavunnut jo itäisen konferenssin neljännelle sijalle, kun joukkue on onnistunut keräämään 15 pelatussa ottelussa 21 pistettä, mikä on vain kaksi pistettä vähemmän kuin kärkijoukkue Florida Panthersilla samalla ottelumäärällä. Joukkueen maalisuhde 42:43 kertoo paljon Rangersin luonteesta, sillä vaikka maalisuhde on pakkasella on silti tarvittavat voitot kairattu lopulta kotiin. Joukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, eikä se vielä katkea kotiareenalla tulevana yönä.

Montreal Canadiens on tällä hetkellä itäisen konferenssin 15. sijalla, kun joukkue on kerännyt 17 pelatussa ottelussa vain 10 pistettä. Joukkueen maalisuhdekin on rumasti pakkasella 36:58, eikä poissaolot ainakaan helpota tilannetta. Canadiensin vierasmatka jatkuu tappioiden saattelemana, sillä joukkueessa ei ole vastusta tulivoimassa eikä oman pään puolustamisessa/maalivahdissa. Kuudesta viime ottelusta Canadiens on voittanut vain yhden, eikä tappiotkaan ole olleet kovinkaan tiukkoja otteluita.

Markkinat tarjoavat NY Rangersin varsinaisen peliajan voitosta 2.03 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 17.11.2021

Kohde: NY Rangers – Montreal Canadiens
vihje: NY Rangers
Kerroin:
2.10

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.