NHL pitkävetovihjeet: NY Rangers – Florida Panthers

Tulivoimainen Florida Panthers on hankala vastustaja

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain NY Rangers sekä yksi koko NHL:n parhaista joukkueista, Florida Panthers.

NY Rangersin kausi on alkanut melko hyvissä merkeissä, mutta otteluiden välinen tason vaihtelu on vielä melko radikaalia. Joukkue on nyt pelannut 12 ottelua ja kerännyt näistä 15 pistettä. Maalisuhde näyttää negatiivista 29:34, mikä kielii juuri joukkueen ailahtelevuudesta. Rangersilla oli pidempi ajanjakso, jolloin tiivis viisikkopeli toimi loistavasti ja omiin otettiin vain yksi tai korkeintaan kaksi maalia ottelua kohden. Nyt kuitenkin kahdessa viime ottelussa maalisuhde on pakkasella 5:11, joka on aika hälyttävä merkki. Tähän otteluun varmasti korjausliikettä ollaan valmisteltu, mutta auttako se tulivoimaista Panthersia vastaan?

Florida Panthers on ollut lähes voittamaton! Joukkue on pelannut 11 ottelua ja kerännyt näistä talteen 21 pistettä, mikä tarkoittaa että vain yhdessä ottelussa joukkue on hävinnyt ja senkin vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Panthersin maalisuhde on selvästi positiivinen 46:24. On aina todella hyvä merkki jos yli kymmenen ottelun otannalla joukkue tekee lähes kaksinkertaisen määrän maaleja suhteessa päästettyihin. Panthersin pitäisi olla vahvoilla tulivoimansa ansiosta ja jopa marginaalisen lepoedun ansiosta, vaikka kyseessä onkin vierasottelu.

Markkinat tarjoavat Florida Panthersin lopullisesta voitosta kertoimen 1.83 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 9.11.2021

Kohde: NY Rangers – Florida Panthers
vihje: Florida Panthers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.83

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.