NHL pitkävetovihjeet: Detroit Red Wings – Washington Capitals

Innostunut Red Wings laittaa kapuloita rattaisiin

Suomen aikaa klo 02:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kasvojaan pesevä Detroit Red Wings sekä kestomenestyjä Washington Capitals.

Detroit Red Wings on nyt pelannut 14 ottelua ja kerännyt näistä 16 pistettä. Joukkue on itäisen konferenssin kuudennella sijalla eli yhden pykälän alempana päivän vastustajaa. Joukkueen maalisuhde on lähes neutraali 43:46, jota voidaan pitää tällä materiaalilla ihan kiitettävänä suorituksena. Red Wings on onnistunut voittamaan kolme edellistä otteluaan ja näistä varsinkin edellinen voitto Edmonton Oilersista lukemin 4-2 oli jopa vakuuttava. Innostunut joukkue hankaloittaa muiden elämää tällä hetkellä!

Washington Capitals on kerännyt 12 ottelussa 16 pistettä ja joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 42:36. Joukkue on laskettu oikein otteluun ennakkosuosikiksi, mutta hieman liian suuresti. Capitalsin pelissä näkyi viime viikolla hieman takkuilua ja kun innostunut Red Wings on vastassa, voi nämä takkuilut maksaa jopa koko ottelun. Kokonaisvaltaisempi ja materiaaliltaan parempi Capitals joutuu tulevana yönä ongelmiin.

Markkinat tarjoavat Detroit Red Wingsin lopullisesta voitosta kertoimen 2.20 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

NHL vetovihjeet 12.11.2021

Kohde: Detroit Red Wings – Washington Capitals
vihje: Detroit Red Wings ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.20

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.