NHL pitkävetovihjeet 20/2/2021

NHL kierroksella pelataan tulikuuma ottelu

Yksi mielenkiintoisimmista ottelupareista on ehdottomasti Calgary Flames – Edmonton Oilers. Aina kun joukkueet pelaavat vastakkain, niin jäällä sattuu ja tapahtuu mitä erikoisempia asioita.

👀Mr.play – Nauti eduista👀

✔️ 100% Talletusbonus
✔️ Jatkuvat tarjoukset
✔️Loistavat kertoimet
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Calgary Flames – Edmonton Oilers

Joukkueiden välinen piste-ero omassa divisioonassa on kolme pistettä Oilersin eduksi. Oilers onkin näyttänyt jo kuluvalla kaudella mihin joukkue parhaimmillaan pystyy ja tällä hetkellä heille on yhdeksästä edellisestä ottelusta seitsemän voittoa. Flamesin vastaava lukema on viisi voittoa.

Calgary hävisi rumasti 5-1 edellisen ottelun Vancouver Canucksille ja tästä ottelusta ei liekkipaidoille jäänyt mitään käteen. Vääriä asioita tehtiin toistensa perään ja mikäli pelaaminen näyttää tulevana yönä yhtään samalta, voi taululla olla rumatkin lukemat.

Oilersin pelaaminen on alkanut muuttua kokonaisvaltaisemmaksi ja pelaaminen on huomattavasti tasaisempaa kuin mitä aikoihin. Oilersin maalintekovoima sekä puolustus on paremmalla tasolla tällä hetkellä ja sen takia on outoa että Flames on markkinoilla ottelun suosikki.

NHL vetovihjeet 20.2.2021

Kohde: Calgary Flames – Edmonton Oilers
vihje: Edmonton Oilers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.10

👀888sport – 30€ ilmaisvetoja👀

✔️ Betsaa 10€ lunasta 30€
✔️ Jatkuvat tarjoukset
✔️Loistavat kertoimet
✔️ 100% talletusbonus

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.