NHL pitkävetovihjeet 18/2/2021

Keskiviikon jo torstain välisenä yönä mainio pelikohde tarjolla

NHL kierroksen paras kohde löytyy Detroit Red Wingsin ja Chicago Blackhawksin välisestä ottelusta. Chicagon maalilla edellisen ottelun aloitti Subban, joten tänään on torjuntavuorossa suomalaissensaatio Kevin Lankinen.

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

Detroit Red wings – Chicago Blackhawks

Kotijoukkue Red Wings on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi ja tästä kertoo oman divisioonan viimeinen sija vain 11 pisteellä. Otteluita on kuitenkin kasassa joukkueella jo 17, joten enemmänkin olisi voinut odottaa.

Vierasjoukkue Blackhawks puolestaan on saman divisioonan jaetulla 2. sijalla yhteensä 20 pisteen voimin. Blackhawksin pelaaminen on paljon paremmalla mallilla kuin vastustajien, joten voitto pitäisi ainakin ottelusta irrota vaikka joukkue ei ihmeisiin yltäisikään.

Edellinen kohtaaminen oli tiukka ja tästä voittajaksi selviytyi Blackhawks varsinaisen peliajan jälkeen. Tämä onkin ollut Chicagolle todella tuttu käsite, sillä edellisistä viidestä matsista neljä on ratkaistu vasta varsinaisen peliajan jälkeen ja jokaisesta Blackhawks on poistunut voittajana. Tänäänkin turvataan vetokohde moneyline -valinnalla.

NHL vetovihjeet 18.2.2021

Kohde: Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks
vihje: Chicago Blackhawks ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.77

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.